Наркодилера Юрія Чернецького, якого звинувачують у збуті кокаїну в нічних клубах столиці, випустили з-під варти. Така інформація розлетілася по мережі. У Київській міській прокуратурі вже дали пояснення, як це можливо, і чому суд виніс таке рішення.

У Telegram-каналі "Київ Оперативний" розмістили фото з ухвалою Печерського райсуду Києва, в якій йдеться про закриття справи стосовно Чернецького. Це пояснюється тим, що термін досудового розслідування закінчився.

Постанова про звільнення Чернецького, скріншот
Постанова про звільнення Чернецького, скріншот

Згідно з постановою, наркодилера звільнили з-під варти. Однак у прокуратурі заявили, що це стосується іншого кримінального провадження, фігурантом якого є Чернецький. Наразі він все ще залишається під вартою в рамках вироку суду першої інстанції. Його засудили до 5 років позбавлення волі.

"Що стосується ухвали від 16.05.2023 р., то це рішення прийнято щодо іншого кримінального провадження, в якому цій особі також було повідомлено про підозру за аналогічними фактами. Прокуратура категорично не згодна з цим рішенням і буде його оскаржити", – додали в органах.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що його дружина Інна Воронова нещодавно потрапила до гучного скандалу через те, що в ніч атаки на Київ знімала роботу ППО та показала кадри у соцмережі. Вибачення вже "під'їхали", але українці досі звинувачують Воронову в тому, що вона ризикувала багатьма киянами.

Воронова та Чернецький, фото Instagram
Воронова та Чернецький, фото Instagram

Раніше ми писали про те, що українки Воронова і Мішина в ніч атаки на Київ зняли ППО: всі піднесли ворогові "на блюдечку"