На офіційній сторінці "Нової пошти" у соціальній мережі Facebook повідомили про серйозний технічний збій, який стався у роботі мобільного додатка та сервісу авторизації.

Хоча українці зіштовхнулися із проблемами ще ввечері 17 травня 2023 року.

Нова пошта, поштомат. Фото: скрін youtube
Нова пошта, поштомат. Фото: скрін youtube

"Неможливо скористатися поштоматом та всіма послугами з додатка. Всі, хто чекає на посилку в поштомат сьогодні - найближчим часом зателефонує оператор "Нової пошти" і уточнить ваші побажання", - йдеться в публікації.

Щодо "побажань" - йдеться про вибір зручного для українців способу доставки посилки... або можливість дочекатися її отримання в поштоматі після того, як технічна проблема буде виправлена.
Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Тим не менш, у "Новій пошті" заявляють, що решту послуг, що стосуються відправки посилок, а також фінансів, можна отримати в будь-якому відділенні. У компанії роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного додатка. Про виправлення ситуації вони одразу повідомлять.
"Нова пошта", скріншот: Facebook
"Нова пошта", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, коли українцям можуть безкоштовно запакувати посилку на "Новій пошті": про які нюанси потрібно знати

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрпошта" слідом за "Новою поштою" підніме ціни на доставку: "Прораховуватимемо"

Знай.ua писав, Укрпошта "утішила" новаціями: тепер за посилки, які доводиться чекати тижнями, доведеться платити дорожче