Не кожному під силу пережити зраду найближчої людини. Підтримати та допомогти пройти цей важкий етап у житті допоможе щира молитва.

Природа людей така, що інстинкти можуть виявитися сильнішими за здоровий глузд і богоугодну поведінку. Тому, щоб у сім'ї панували щастя та вірність, віруючим радять звертатися до Господа Бога та святих у молитвах.

Молитву необов'язково вимовляти у церкві. Звернутися до небесних сил можна і вдома. Православні віруючі у такому разі звертаються до святих Петра та Февронії, які є взірцем християнського шлюбу.

Молитва в церкві, скріншот з відео
Молитва в церкві, скріншот з відео

Святе подружжя прославилося благочестям і милосердям. Померли святі Петро і Февронія в один день і годину 25 червня 1228, прийнявши перед цим чернечий постриг. Тіла святих покладено в одну труну.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Молитва під час зради

"Святі і блаженні Петро і Февронія, великі святі, покровителі шлюбу, любові і міцного союзу. Хто, як не ви, допомогти зумієте рабові божому (ім'я) у проханні до Господа Нашого. Життя ваше, сповнене істинної любові та вірності, самим Всевишнім благословенне, запалює в серцях людських захоплення й донині. Заступники душ заблукалих, охоронці сердець, що шукають заспокоєння, спокою і благодаті, поважте прохання раби божої про віру, надію, любов і благочестя. Нехай з поміччю Вашою Всевишній почує молитву мою і освітить доброю звісткою життя моє, зміцнить любов мою, обдарує шлюбом міцним і вірним. Істинної, щирої, нескінченної любові, почуттів яскравий прошу у вас, Святі, не відверніться ж від рабів своїх у годину важку. Славіться, блаженні, на віки віків нині і повсякчас. Амінь".

Багатодітна родина. Фото: Youtube
Багатодітна родина. Фото: Youtube

Нагадаємо, що немає роботи – не біда, молитва виручить завжди: слова до Миколи Чудотворця, які допоможуть у пошуку.

Раніше ми повідомляли, що якщо в сім'ї сварки – допоможе ця молитва: найсильніші слова, які повернуть добробут у дім.