Катя Осадча попросила Віктора Павліка більше не бешкетувати, одні емоції: "Потрібно х*рню зробити..."

Катя Осадчая и Віктор Павлік, фото: Instagram
Катя Осадчая и Віктор Павлік, фото: Instagram

Відома українська телеведуча Катя Осадча не залишила поза увагою скандальну ситуацію з Віктором Павліком та його дружиною, коли Катя Репяхова похвалилася "спеціальною перепусткою". Катя Осадча порадила, перед тим, як отримати більше популярності, на ситуацію потрібно поглянути "очима здорового глузду". Скандал із Віктором Павліком та його дружиною стався одразу після того, як вони проїхали закритим для громадського транспорту Південним мостом у Києві.

Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що Юлія Тимошенко вкрала у країни 15 років демократичного розвитку. Таку заяву він зробив в інтерв'ю Дмитру Гордону. Колишній глава держави Віктор Ющенко наголосив, що у період з 2005 по 2010 рік Україна мала величезний потенціал для розвитку. Країна мала найвищі економічні темпи серед європейських країн, а щомісяця залучалося близько мільярда іноземних інвестицій. Втім, Україна не скористалася шансом стати процвітаючою країною через дії деяких політиків.

Час гарних знижок: українські супермаркети поділилися новими цінами на олію та яйця

Яйца, супермаркет, фото: Знай.ua
Яйца, супермаркет, фото: Знай.ua

Для всіх наших дорогих читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на олію та курячі яйця. За словами експертів, ціни на курячі яйця встигли стабілізуватись, оскільки ситуація в країні з електрикою вийшла на стабільний рівень. Проте ціни на олію трохи зросли. Соняшникова олія торгової марки Олейна рафінована подорожчала з 59,51 до 64,57 грн за 850 мл. А ось ціни на курячі яйця, порівняно з минулим місяцем, пішли до зниження. Зокрема, торгова марка "Квочка" знизилася в ціні з 70,60 грн. до 60,60 грн. за десяток.

Українці стверджують, що ПриватБанк підсовує пошкоджені купюри: "Будьте уважні"

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Українка розповіла, що скористалася банкоматом ПриватБанку для зняття готівки та пристрій видав їй пошкоджені купюри. Гроші вона віднесла до банку з надією обміняти. "Банкомат, який працює тільки на видачу купюр, надав мені пошкоджені купюри. Сума невелика, 1000 грн., але їх ще потрібно заробити. Після відвідин відділення банку купюри банком були вилучені для проведення експертизи", - поділилася українка. За словами жінки, співробітники ПриватБанку дуже довго не надавали зворотного зв'язку, а потім повідомили її, що доказів правдивості інциденту немає.

Надя Дорофєєва гайнула за кордон із колишнім: "Класно бачити вас разом"

Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories
Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

Надя Дорофєєва активно розвиває свій творчий потенціал та регулярно радує слухачів новими піснями. Зірка активно виступає як в Україні, так і в інших країнах. Наприклад, нещодавно вона поїхала до США зі своїм колишнім партнером по сцені – Олексієм Завгороднім, який більш відомий як Позитив. Надя Дорофєєва та Позитив не лише порадували шанувальників возз'єднанням на сцені, а й весело провели час за кордоном. Вони погуляли атмосферними вуличками, а також насолодилися місцевою кухнею.