З початку цього року пройшла хвиля підвищення тарифів майже у всіх українських операторів. Київстар звичайно не став виключенням.

Українець із телефоном, фото: Знай.ua
Українець із телефоном, фото: Знай.ua

До травня у тарифній сітці цього оператора не можна було знайти тариф дешевше ніж за 150 гривень на місяць.

З 16 травня оператор вчергове збільшив вартість за користування мобільним зв'язком. Компанія Київстар анонсувала нову патріотичну лінійку тарифів, які будуть коштувати від 190 до 330 гривень на місяць.

Телефон у кишені, фото freepik
Телефон у кишені, фото freepik

Минулого року діапазони цін на тарифи даного оператора коливалися в межах 150-275 гривень.

Цьогоріч у оператора вже не знайдеш тарифів дешевше ніж за 190 гривень. І таке підвищення ймовірно буде не останнім у цьому році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наразі йдеться про тарифи : LOVE UA Світло (190 грн), LOVE UA Пісня (250 грн), LOVE UA Сила (330 грн).

Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем

Оператор "компенсував" суттєве підвищення цін більшою кількістю гігабайтів та дзвінків як в мережі, так і на номери інших операторів. Також, кожен тарифний план передбачає підключення однієї Суперсили на вибір.

Та все ж є можливий варіант зекономити свої кошти, не витрачаючи їх на послуги які для вас є неактуальними.

Абоненти зможуть відмовитись від безлімітного інтернету заради здешевлення тарифу. Така можливість доступна з тарифом LOVE UA Пісня. Якщо ви оберете його, та підключите Суперсилу “Економія”, то наповнення пакета стане скромнішим, але й подешевшає він до 140 гривень.

Нагадаємо, ми писали, що на українців із сімками Vodafone чекають дорогі "подорожі": за дзвінок до Полтавської області зняло 960 грн.

Як повідомляв "Знай.ua", люди скаржаться, що дешеві тарифи "Київстару" виявилися заманухою.