Українка поскаржилася на Ощадбанк через хамське ставлення до клієнтів, а в її випадку до пенсіонерки з інвалідністю. Деталі інциденту жінка розкрила у коментарях під однією із публікацій на офіційній сторінці банку у соцмережі facebook.

Українка заявила, що співробітники "Ощадбанку" максимально не зацікавлені у допомозі клієнтів. Так, за її словами, у відділенні кілька разів відмовили в обслуговуванні пенсіонерці з інвалідністю.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Дуже погане обслуговування....пенсіонерка з інвалідністю та фізичними обмеженнями (тобто людині важко ходити) було відмовлено в обслуговуванні..це порушення прав людини. Три рази зверталися отримати картку, кажуть прийдіть через тиждень, тоді прийдіть через три дні ", - поскаржилася жінка.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

За словами українки, агресивне ставлення до клієнтів вона спостерігає лише у "Ощадбанку".

"Після наступного візиту сьогодні, 22.05.23, окрім агресивного відношення жодної допомоги та інформації ми не отримали, звернулися до Привату та Південного, де нас зустріли ввічливо і роз'яснили все про отримання їхніх карток. Ми хотіли отримати загальну інформацію, і ніхто не вимагав ні паспорти, жодних інших документів", - додала українка.

Жалоба на Ощадбанк. Фото: скрин facebook
Жалоба на Ощадбанк. Фото: скрин facebook

Раніше портал Знай повідомляв, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк дурить людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.

Також наш портал інформував, українка розповіла про махінації "Ощадбанку" з конвертацією: валютні рахунки краще не оплачувати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерка розповіла, як некомпетентні співробітники ПриватБанку ускладнюють життя людей похилого віку: "Ганьба"