Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович із сім'єю відпочиває в Ізраїлі. Його помітили на одному з пляжів Тель-Авіва і відразу звернули увагу на фігуру, що помітно поповніла. Він вирішив спростувати всі жарти на свою адресу і опублікував у facebook напівголе фото.

Днями різні ресурси почала розповсюджувати фото Олексія Арестовича, який відпочиває на одному з пляжів Тель-Авіва.

Олексій Арестович. Фото: Telegram-канал Harley Quinn
Олексій Арестович. Фото: Telegram-канал Harley Quinn

В українців постало багато питань щодо того, як він зміг потрапити за кордон, оскільки в Україні діє заборона на виїзд військовозобов'язаним чоловікам. Також багато хто звернув увагу, що колишній радник ОПУ помітно погладшав.

Так, Олексій Арестович вирішив спростувати "жирне пузо" та роздягнуся для фото.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Це одразу ж спровокувало нову хвилю жартів у мережі.

"Мабуть два дні на воді ще й виср*вся", - сміються в мережі.

Олексій Арестович. Фото: скрін telegram
Олексій Арестович. Фото: скрін telegram

Втім, на цьому гумористичний потік не вичерпався.

"Що за провокація для жінок у тривожному віці?", "Невже Мертве море так висушує?", "На мою думку, цей торс відрізняється, від того, що вчора показували на пляжі. Де справжній Арестович?", - посміялися в коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін facebook
Коментарі. Фото: скрін facebook

Коментарі. Фото: скрін facebook
Коментарі. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, "Здалося, що Арестович годує грудьми": фото Олексія з немовлям викликало хвилю обговорень та привітань.

Також наш портал інформував, екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.

Крім того, ми писали, змусять відповісти за свої слова: львівську блогерку, яка назвала наших бійців "дном" судитимуть.