В Україні продовжує діяти комендантська година, яку зобов'язані дотримуватися українці. Втім, правила, як виявилось, діють не для всіх. Наприклад, таксисти спокійно ігнорують комендантську годину, і ніхто їх за це не карає. Про це повідомляє telegram-канал Анатолій Штефан "Штірліц".

Українець показав, як у комендантську годину таксисти на залізничному вокзалі, як ні в чому не бувало, продовжують працювати. При цьому запис їхньої діяльності на відео, сильно розлютив "бомбіл".

Таксі. Фото: скрін з відео
Таксі. Фото: скрін з відео

"Хлопець, який потрапив у пастку в комендантську годину, вів прямий стрим "важкої праці" бомбіл на залізничному вокзалі, а також озвучував їх розцінки. Помітивши це, вийшла ситуація, яку вже неодноразово оприлюднили журналісти до повномасштабного вторгнення", - йдеться в повідомленні.

Скандал із таксистами. Фото: скрін telegram
Скандал із таксистами. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Зазначається, що таксисти помітили, що їх знімають та під загрозою фізичної розправи змусили українця видалити всі відео.

"Як бачимо, всі правила та закони завжди не для всіх. Є окремі касти недоторканних", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розкішні маєтки в Європі, продаж російського вугілля фірмам з ЄС: як живе родина зрадника Миколи Азарова.

Також наш портал інформував, народна депутатка "забула" про майно на 1,8 млн грн: довелося нагадати НАБУ та САП.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.