Мер П'ятихаток, аграрний бізнесмен Гілал Ісаєв замовив позашляховик Renault Koleos зі скляним дахом вартістю 1,45 мільйона гривень. Все це у розпал повномасштабної війни з росією та за бюджетні кошти. Про це повідомляється в системі "Прозоро".

Виконавчий комітет П'ятихатської міської ради Кам'янського району Дніпропетровської області за результатами тендеру замовив фірмі "Нара-Авто" легковий автомобіль вартістю 1,45 мільйона гривень.

Мер П'ятихаток. Фото: Батальйон "Монако"
Мер П'ятихаток. Фото: Батальйон "Монако"

Мером П'ятихаток є аграрний бізнесмен Гілал Ісаєв, який у 2020 році декларував свій Lexus LX470.

Так, до липня буде поставлено позашляховик Renault Koleos 2,5E CVT 4х4 у дорожчій комплектації, ніж Intense. Автомобіль має пакет "Комфорт", панорамний скляний дах із люком та шторкою з електроприводом, преміум аудіосистему та шкіряні сидіння. Крім того, позашляховик матиме тонування та додатковий захист двигуна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Renault Koleos. Фото: скрін youtube
Renault Koleos. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що цей автомобіль у комплектації Intense без додаткових опцій у салонах коштує близько 1,18 мільйона гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.

Також наш портал інформував, блогери переодяглися у військових заради крінжових роликів, українці лютують: "Під Бахмут, щоб мізки прочистити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Не знала, що підтримують путіна": після танців під "Руки вгору" учасниця скандалу в Одесі вибачилася і поклялася в "патріотизмі".