Для багатьох чоловіків облисіння є величезною проблемою, і принц Гаррі не є винятком.

Але експерт із випадіння волосся каже, що йому ще не пізно врятувати свої королівські локони, і закликав його послати "відмінний сигнал", вирішивши проблему облисіння за допомогою деяких рішучих дій, перш ніж він піде стопами свого брата.

Про це повідомляє портал DailyStar.

38-річний принц Гаррі — знаменитий рудоволосий член королівської родини, але час для його бороди, можливо, спливає, оскільки експерт з облисіння помітив ознаки того, що він може рухатися в тому ж напрямку, що й принц Вільям.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео
Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Доктор Асім Шахмалак помітив ознаки витончення волосся Гаррі ще у 2013 році.

Він сказав: "Зрозуміло, що Гаррі рідшає в області маківки. Це перші ознаки чоловічого облисіння, яке торкнулося як його брата, так і його батька. Якщо випадіння волосся Гаррі прогресуватиме звичайним чином, я очікую, що до 40 років у нього буде значна лисина навколо маківки. Буде гірше, якщо вона пошириться і на лінію росту волосся, як це сталося з його братом. Приблизно чверть чоловіків починають лисіти у віці до 30 років, тому це навряд чи є великим сюрпризом, особливо якщо це передається у спадок, як це відбувається у Віндзорів. Вільям почав лисіти у свої 20".

Облисіння принца Гаррі
Облисіння принца Гаррі

Перебуваючи в центрі уваги і знаючи про випадання волосся, яке торкнулося його брата та батька, шанувальники уважно стежили за власним випаданням волосся Гаррі.

Минулого року принц Гаррі та його дружина Меган Маркл з'явилися на обкладинці журналу Time, і шанувальники королівської родини поцікавилися, чи була фотографія відредагована, оскільки у нього була густіша шевелюра.

Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"
Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"

Доктор Шахмалак сказав: "Єдиним довгостроковим рішенням є пересадка волосся, при якій волосся переміщається з задньої або бічної частини голови на лисі ділянки, такі як маківка. Стигму навколо звернення за лікуванням було знято. Це стане чудовим сигналом для інших чоловіків, якщо член королівської сім'ї також звернеться за лікуванням”.

Нагадаємо, що Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі, коли він захотів поцілувати її - тріщину помітили всі.

Раніше ми повідомляли, що принц Вільям стане королем Великобританії до 2040 року, таролог розповіла про важкі випробування: "Найсуворіша карта".