Батьки завжди дуже переживають за своїх дітей. Тому вони часто у молитві просять подарувати їм здоров'я та захист від усього поганого.

Ця потужна молитва допоможе захистити дітей від життєвих труднощів, а також мужньо їх подолати. Молитва подарує захист від усього поганого.

Цю молитву слід читати щодня перед іконами з особливою вірою, саме тоді вона матиме неабияку силу і захистить вас від усіх бід.

Церква, молитва, фото: Знай.ua
Церква, молитва, фото: Знай.ua

Молитва про допомогу дітям:
"О, добрий наш пастирю і богомудрий наставник, святитель Христовий Миколай! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке твоє представництво: виведи нас немічних, звідусіль уловлюваних, всякого блага позбавлених і розумом від молоді похмурих".
Постійся, угодниче Божий, не залиши нас у гріховному полоні, нехай не будемо на радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діяннях наших. Моли за нас недостойних Творця нашого і Владику, Йому ж ти з безтілесними ликами чекаєш: милостива до нас сотвори Бога нашого в теперішньому житті і в майбутньому, нехай не віддасть нам за ділом нашим і по нечистоті сердець наших, але за Своєю добротою віддасть нам. На твоє клопотання уповаюче, твоїм заступництвом хвалимося, твій заступ на допомогу закликаємо, і до пресвятого образу твоєго припадаюче, допомоги просимо: визволи нас, угодник Христів, від лихів, що на нас находять. Моли, святителю Христа Миколая, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне життя і залишення гріхів нині і повсякчас і на віки віків."

Молитва до Чудотворний. Фото: скриншот з відео
Молитва до Чудотворний. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що весілля, вінчання чи співжиття: який варіант варто вибрати, якщо не хочете проблем, відповідь церкви.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми повідомляли про правильні слова до Бога про батьків: як допомогти мамі та татові з проблемами молитвою.