Група клієнтів, які витратили значні кошти (три тисячі доларів) на трирічний круїз, що обіцяв охопити всі континенти, тепер вимагає повернути їм гроші через проблеми, які виникли з організаторами.

Перший у своєму роді круїз на певному судні, який був анонсований наприкінці лютого 2023 року, мав розпочатися зі Стамбула у листопаді 2023 року з планами відвідати усі сім континентів та 135 країн. Про це повідомляє The Insider.

Круїзний лайнер, скріншот: YouTube
Круїзний лайнер, скріншот: YouTube

Проте компанія, яка відповідає за організацію, зіткнулася із серйозними проблемами, що викликає хвилювання серед клієнтів з питань безпеки та стабільності. Круїз MV Gemini був запланований Mirai Cruises та її дочірньою компанією Life at Sea Cruises. Однак у травні стало відомо про розірвання зв'язку між ними.

10 березня заявлялося, що корабель, на якому мав розпочатися круїз, потрібно капітально відремонтувати. Але зараз, як виявилось, нічого не змінюється. Кімберлі Аріззі зареєструвалася на круїз ще у березні. Вона внесла передоплату у розмірі 5 тисяч доларів і тепер хоче повернути свої гроші через серйозні проблеми з організацією.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я думала, що знайшла собі розкішне місце на наступні кілька років", - зазначила вона.

Неприємним для неї залишається той факт, що довелося продати одяг, меблі, телефони та квартиру, переїхавши жити у трейлер, щоб підготуватися до круїзу. Хоча наприкінці квітня гроші їй все ж таки повернули.

Компанія все ж таки планує провести обіцяний круїз і навіть пропонує клієнтам раніше зустрітися в Стамбулі, щоб влаштувати вечірку. Але ця жінка відмовляється від такого "щастя".

Нагадаємо, 45-річний мільйонер вливає в себе кров сина-підлітка, знайшовши "еліксир молодості": виглядає майже як школяр

Як повідомляв "Знай.uа", пара вирішила завести собі дівчину і навіть сплять з нею в одному ліжку: "Ми не ревнуємо, ця різноманітність"

Знай.ua писав, чоловік запросив 300 мільйонерів на весілля і не чекав таких подарунків: лайфхак працює