Оголошення про продаж церкви у Львівській області дуже привабило та розсмішило українців. Її ціна складає 350000 $, але що найцікавіше - продавець обіцяє пристойний виторг тому, хто купити церкву.

Місячний дохід, за словами автора оголошення, буде 3500 $-5000 $. Церква продається, бо власник нібито виїхав за кордон. Однак ця пропозиція вже "гуляла" в TikTok ще 2 місяці тому. Його розмістив користувач Moran tomas. Сам факт дуже схвилював користувачів мережі, тому пост набрав неймовірну кількість коментарів.

Реакція українців на продаж церкви
Реакція українців на продаж церкви

Але ця церква, як з'ясувалося, знаходиться у селі Паліївці Кіровоградської області, а володіє ним парафія праведної Єлизавети ПЦУ. Фото теж невідомо скільки років, зробили її під час будівництва компанії КСК.

Фото храму від компанії КСК, скріншот
Фото храму від компанії КСК, скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Компанія будує церкви під ключ, але просить за це ціну набагато менше. Саме цей храм замовили місцеві, щоб влаштовувати Богослужіння у зручному місці. За сьогоднішнім курсом 350 тисяч доларів дорівнюють близько 13 млн грн, проте будівництво церкви площею 112 квадратних метрів коштувало замовнику 2,7 млн. грн.

Нагадаємо, суддя, яка співпрацювала з окупантами, хоче уникнути покарання: адвокат тисне на жалість.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерам планують доплати, але чоловіки отримають більше грошей: хто може радіти

Як повідомляв Знай.ua, спочатку закликав "російський світ", а зараз працює у військкоматі Дніпра: українське правосуддя знову вражає