"Ощадбанк" звернувся до українців із важливим повідомленням, стосовно банківських карток.

Як відомо, пластикові картки мають обмежений термін дії, але через війну, яку веде російська федерація на території України, банк вирішив до кінця літа продовжити термін дії всіх карток, тобто до 31 серпня 2023 року. Про це йдеться у повідомленні пресслужби фінансової установи.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив до 31 серпня 2023 року термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для ВПО" — зазначають в

Для цього клієнтам банку не треба приходити у відділення фінустанови. Продовження проходитиме автоматично для всіх тих карток, термін дії яких закінчився ще в лютому 2022 року, тобто на початку повномасштабного вторгнення.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

У пресслужбі Ощадбанку запевнили, що ті картки, термін дії яких закінчився, і надалі будуть повноцінно працювати. Тобто з них до 31 серпня можна знімати гроші в банкоматах чи оплачувати карткою покупки та послуги.

Картки у разі закінчення терміну дії продовжать повноцінно працювати: можна розраховуватись ними в торговельно-сервісній мережі, знімати з них готівку в банкоматі тощо.

Нагадаємо, ми писали, що газопостачальники попередили про зміни в платіжках, про які зміни варто знати.

Як повідомляв "Знай.ua" приємний сюрприз для пенсіонерів: які доплати можуть отримати та хто.

Також "Знай.ua" інформував, зняти гроші з карти буде неможливо: ПриватБанк вводить важливе оновлення з 1 червня.