За розподіл газу українцям слід платити по-новому, про це попередили газопостачальні мережі України.

Нововведення відбулися через перехід облгазів в управління компанії Нафтогаз України. Повідомляється, що у вересні минулого року Нафтогаз створив ТОВ "Газорозподільні мережі України", яке зараз відповідає за газорозподільчі компанії. Але поки не всі, а Дніпрогаз, Харківгаз, Харківміськгаз, Криворіжгаз та Газмережі (Кропивницька філія).

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Компанія планує значні покращення. Наприклад, в планах оптимізація формату квитанції, яка буде за спожите блакитне паливо та за його доставку. Ці дві платіжки хочуть надсилати в одному конверті.

Найголовніше – при переході відповідного облгазу під крило Нафтогазу відбувається зміна в оплаті за розподіл газу, адже реквізити змінюються. Тому споживачі мають платити за новими рахунками. У компанії наголосили, що всі реквізити оприлюднені на сайтах чи в соцмережах відповідних облгазів.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

"Платформи для прийому оплати автоматично оновлюються у зв’язку з розширенням ліцензійної діяльності. При цьому, особові рахунки клієнтів залишаються ті ж самі", – йдеться в повідомленні Газорозподільних мереж України.

Нагадаємо, що передавати показники лічильника потрібно в перші 5 днів місяця за допомогою my.gas.ua.

Нагадаємо, ми писали, що українці з картами Monobank скаржаться на крадіжку коштів: у підтримці розводять руками.

Як повідомляв "Знай.ua" Нафтогаз зробив важливу заяву перед оплатою комуналки українцями: зверніть увагу на квитанції.

Також "Знай.ua" інформував, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".