Нардеп Богдан Торохтій потрапив у сюжет "Bihus info" через нестримну жагу до постів в Instagram своєї дружини.

Нардеп від "Слуги народу" за пару днів до повномасштабного вторгнення він підтримував законопроєкт про заборону нардепам покидати країну у разі введення воєнного стану.

Елітне авто Богдана Торохтія. Фото: Youtube
Елітне авто Богдана Торохтія. Фото: Youtube

Проте вже у квітні 22-го депутат намагався перетнути кордон із Румунією. Ще за декілька місяців – святкував із дружиною річницю весілля у Болгарії. Також "побалував" сім'ю трьома новими автомобілями, один з яких — люксовий мерс EQS за 7 млн грн.

Богдан Торохтій. Фото: Youtube
Богдан Торохтій. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З 24 лютого 2022 родина стала багатшою на 3 дорогі автомобілі. Лише Mercedes-Benz EQS 580 вартує понад 7 мільйонів гривень. Також виїздити за кордон можливість під час воєнного стану — також. У сюжеті зазначають, що за такий самий набір історій вже було виключено із фракції колег Торохтія, але це його не лякає.

Журналісти довідались, що до депутатства сукупний офіційний дохід Торохтія з 2007 по 2019 рік склав менше мільйона гривень.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube
Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

У випадку з перебуванням у Болгарії, Богдан Торохтій відповів, що не пам’ятає, чи виїжджав він туди у серпні 2022-го, як і ймовірну мету перебування там.

Цікаво, чи послідують подібні, як у Тищенка, дії після оприлюднення такої інформації.

Нагадаємо, ми писали, що нардеп Трухін перетворився на водія аби перетнути кордон: тепер вільно їздить Європою.

Як повідомляв "Знай.ua" колишній нардеп Олександр Онищенко "зависає" у Москві.

Також "Знай.ua" інформував, депутатка Київради, донька нардепа Ар'єва у наркотичному угарі збила жінку.