Ярина Ар'єва, керуючи автомобілем марки "Volkswagen Polo" в стані наркотичного сп'яніння рухалася по пр-ту С. Бандери у напрямку вул. Богатирської та наїхала на жінку, спричинивши їй тілесні ушкодження.

Коли наблизилася до нерегульованого пішохідного переходу, не змогла зреагувати на зміну дорожньої обстановки та здійснила наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження. Дорожня пригода сталася 27 листопада 2022 року, про це повідомляє Антикор.

Ярина Ар'єва. Фото: Facebook
Ярина Ар'єва. Фото: Facebook

Повідомляється, що потерпіла отримала числені травми, переломи плечової кістки та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

За висновками експертів, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є порушення підозрюваною вимог ПДР, що знаходяться у прямому причинному зв’язку з виникненням даної ДТП та її наслідками.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

23 травня 2023 року суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Прокуратура буде його оскаржувати.

Сама ж підозрювана вдалась до публічного розголосу та написала допис, розповідаючи, що не вживала наркотиків. В коментарі до її допису у Twitter зазначають, що дівчина зрозуміла, що зам'яти справу не вдасться.

"Зрозуміла що по тихому не вдасться зам'яти і вирішила, що це її влада феном обдолбала"

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що справа олігарха Бахматюка пішла до суду: немає ані його, ані сестри.

Як повідомляв "Знай.ua" народна депутатка "забула" про майно на 1,8 млн грн: довелося нагадати НАБУ та САП.

Також "Знай.ua" інформував, ЗМІ пояснили, хто такі фіксери та навіщо син Кернеса відкрив пральню у центрі Києва.