НАБУ і САП повідомили про підозру чинній народній депутатці України — сума незадекларованого майна перевищує 1,8 млн грн.

Про це повідомляється на сайті НАБУ. Слідство повідомляє, що народна депутатка не задекларувала об'єкт нерухомості, який розташований на земельній ділянці, що їй належить. Недобудований будинок має площу понад 167 кв. м під Києвом.

Інфографіка НАБУ
Інфографіка НАБУ

За даними слідства, народна обраниця не задекларувала розташований на належній їй земельній ділянці об’єкт нерухомості – недобудований будинок площею понад 167 кв. м під Києвом. Землю вона набула у власність у 2020 році, і про розташовану на ній недобудову в договорі купівлі-продажу, як виявилось, згадки не було. — йдеться у повідомленні.

Скриншот НАБУ
Скриншот НАБУ

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За результатами перевірки е-декларації НАЗК звернуло увагу на цей факт, і нардепці була надана можливість усунути неточності. Проте навіть після цього народна обраниця вирішила не показувати об’єкт нерухомості.

Зазначається, що доказів було зібрано достатньо, щоб оголосити про підозру.

За даними джерел "Главкома", йдеться про голову підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Ольгу Саладуху. Зазначається, що Саладуха придбала земельну ділянку площею 780 квадратних метрів у селі Колонщина, Макарівського району Київської області.

Ольга Салдуха. Фото: Youtube
Ольга Салдуха. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що голову Верховного суду Князєва затримали на хабарі майже в $3 млн: мав велетенську зарплату.

Як повідомляв "Знай.ua" Князєв купився на секретного агента НАБУ: красуня модельної зовнішності.

Також "Знай.ua" інформував, харківському олігарху Павлу Фуксу оголосили підозру у фінансових махінаціях.