Агентом НАБУ, який записав переговори Князєва у справі про хабар, була дуже гарна дівчина.

Красива дівчина, схожа на модель прийшла на співбесіду до адвоката, посібника Князєва, Олега Горецького. Він узяв її на роботу, запрошував до себе в кабінет, знайомив із суддями і "понтувався" перед нею. Про це пише журналістка Любов Величко.

Князєва затримали на хабарі, фото
Князєва затримали на хабарі, фото

За її словами, претендентка на посаду була яскравою та симпатичною, що своєю чергою зіграло на її користь. Горецький прийняв її на роботу.

"Але студентка не проста, а дуже і дуже красива, на вигляд як топ-модель. Горецький взяв дівчину на роботу і сам вирішив її всьому вчити. Постійно запрошував до себе в кабінет, знайомив із суддями, понти при ній ганяв (мовляв, з Князєвим на рівних, як друзі, говорив). Словом, спокушав красуню, як міг. Багатьом суддям та Князєву теж дівчина була до душі, ходили й слину пускали", — пише Любов.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Дівчина була агентом НАБУ, та не привертаючи уваги, їй вдалося обвісити весь адвокатський офіс пристроями для прослуховування. Таким чином НАБУ вдалося отримати записи переговорів.

Князєва затримали на хабарі, фото
Князєва затримали на хабарі, фото

Дівчина виявилася агентом НАБУ і поки адвокати і судді були в стані трансу та перезбудження, обвішувала весь офіс адвокатський прослуховуючими пристроями. Так НАБУ все і всіх зафіксували. Тобто, злочинна організація таких мужів великої масті посипалася через хіть одного з організаторів (адвоката) до молоденької студентки, - підсумувала журналістка.

Цікаво, що 17 травня заслухав скаргу адвокатів зараз вже ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва на його затримання. Начальник відділу САП Олександр Омельченко заявив, що причин тримати під вартою Князєва є достатньо.

Він зазначив, що було проведено близько 30 обшуків, але всіх мічених купюр не було знайдено, тобто було достатньо підстав для затримання Князєва без дозволу Вищої ради правосуддя. Під час обшуку за місцем проживання Князєва вилучили "мічені" купюри у сумі 450 тисяч доларів США.

Нагадаємо, ми писали, що голову Верховного суду Князєва затримали на хабарі майже в $3 млн: мав велетенську зарплату.

Як повідомляв "Знай.ua" голові Верховного Суду, який попався на хабарі, знайшли заміну: знищив багато окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, харківському олігарху Павлу Фуксу оголосили підозру у фінансових махінаціях.