Наші читачі вже дізналися про гучний арешт, який у вівторок, 16 травня, провели співробітники НАБУ та САП у Верховному Суді України. Главу цього відомства Всеволода Князєва спіймали на хабарі у розмірі трьох мільйонів доларів. Проте українці вже знайшли заміну цьому чиновнику.

Громадяни пропонують кандидатуру адвоката та воїна 92-го ОМБр Леоніда Маслова.

Про це навіть написала у мережі Facebook сестра Леоніда Олена Маслова.

Публікація Олени Маслової, скріншот: Facebook
Публікація Олени Маслової, скріншот: Facebook

"А це вже новина... Кажуть люди, хай Князєва на нього змінять)))", - написала Олена Маслова, і прикріпила новину одного з українських видань, де розповіли про діяльність її брата.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Поки Всеволода Князєва затримано, а слідчі дії продовжуються українці встигли згадати за шановного юриста Леоніда Маслова, якого нещодавно сам головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив "Золотим хрестом".

Один з українських журналістів розповів, що завдяки службі Леоніда Маслова у ЗСУ було знищено велику кількість важкої техніки російських окупантів. А от люди в коментарях заявили, що саме такі громадяни мають перебувати на найвищих постах у Верховному Суді, а не хабарники.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) задокументували отримання хабара близько 3 мільйонів доларів головою Верховного Суду. Князєва затримано. Продовжуються слідчі дії.

Всеволод Князєв, скріншот: YouTube
Всеволод Князєв, скріншот: YouTube

Нагадаємо, як отримують "білий квиток": адвокат розповів усе про зняття з військового обліку.

Раніше повідомлялося, голову Верховного суду Князєва затримали на хабарі майже $3 млн: мав величезну зарплату.

Також, Дмитро Снєгірьов повідомив, що НАТО готується захищати держави Балтії: сили стримування були зосереджені у 8 країнах.