Останнім часом мобільні оператори в Україні активно працюють над удосконаленням надання послуг своїм абонентам, і незабаром вони можуть позбутися нав'язливих послуг.

Але не "власноруч"... тим більше, що зараз на Vodafone, Lifecell, Kyivstar припадає багато критики через постійне зростання тарифів.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Про це повідомила народний депутат Євгенія Кравчук, додавши, що в парламенті вже йде робота над законопроектом, який передбачає заборону спам-розсилок та холодних дзвінків - спроби "впарити" абонентам будь-які товари чи послуги.

Законопроект був прийнятий у першому читанні і є одним із кроків у напрямі європейської інтеграції. Крім того, документ також регулюватиме так званий "продакт-плейсмент", а це включає в себе і вбудовану рекламу в різних медіа та телевізійних шоу. Його просто хочуть заборонити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ці кроки спрямовані на захист прав споживачів та покращення їхнього досвіду використання мобільних телефонів та телекомунікаційних послуг.

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Це дозволить уникнути непотрібних та неприємних спам-розсилок та набридливих холодних дзвінків, що заважають повсякденному життю людей.

Нагадаємо, Vodafone спокушає українців персоналізованими пропозиціями: як мінімум чотири корисні подарунки.

Як повідомляв "Знай.ua", українці обурилося відсутністю зв'язку від "Київстар": "Безсумлінні, неможливо поговорити"

Знай.ua писав, українка поскаржилася, що "Київстар" вкрав у неї гроші - у мобільного оператора назвали це "резервацією"