Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини з відділів бакалії. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на олію, хліб та цукор.

Відзначимо відразу той факт, що тепер українцям приготування страв на соняшниковій олії коштуватиме дорожче. Деякі упаковки соняшникової олії у 850 мл коштують майже 65 гривень.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin, пише "Хвиля".

Соняшникова олія. Фото Знай.ua
Соняшникова олія. Фото Знай.ua

Вартість олії

Згідно з відкритою інформацією, соняшникова олія фірми "Олейна" рафінована станом на 1 червня зросла в ціні з 59,51 грн до 64,73 грн за 850 мл. Бренд "Щедрий Дар" став дешевшим порівняно з минулим місяцем – 64,80 грн за 850 мл.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Вартість хліба

Подорожчав і пшеничний хліб з 31,99 грн. до 33,99 грн. за 650 грам, Цар хліб нарізка додав у ціні з 32,96 грн. до 35,93 грн. за 600 грам.

Ціни на хліб, скріншот: Minfin
Ціни на хліб, скріншот: Minfin

Вартість цукру

А ось цукор став дешевшим на 3 копійки, до 33,70 грн/кг. Цінник на нього коштує від 32,80 грн/кг (Метро) до 34,40 грн/кг (Варус).

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, буряк, яйця, крупи і не лише: українців порадували зниженням цін, на чому можна заощадити.

Раніше повідомлялося, немає грошей на хліб, будемо їсти тістечка: українські супермаркети оновили ціни на цукор, яйця та олію.

Також, від 120 гривень за кіло і вище: скільки коштуватиме полуниця в популярних супермаркетах, огляд цін.