Коли в житті починається чорна смуга, то в молитві можна звернутися до Господа, Богородиці, свого Ангела-Хранителя, святого, на честь якого вас назвали, або до Божих угодників.

Бажано мати ікону того, до кого буде звернене ваше прохання, тож молитва матиме велику силу. У молитві у скрутну хвилину не можна бажати зла іншим людям або вимагати вирішення проблем засобами, які суперечать заповідям християнства. Варто просити стати сильнішими, витривалішими, щоб з честю перенести випробування.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Перед тим, як звернутися за допомогою, потрібно дати волю сльозам. Необхідно очистити себе від негативних емоцій, що накопичилися всередині. Якщо ж ви відчуваєте почуття провини, то обов'язково вибачте тих, кого ви образили.

Молитва Богородиці для лікування сильного душевного болю:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"О Пресвята Владичице Богородице! Ти вища за всіх янголів і Архангелів і за все творіння чесніше. Ти помічниця скривджених, зневірених Надія, убогих заступниця, засмучених втіха, зголоднілих годувальниця, нагих вбрання, недужих і зцілення, гоїх, недужих і зцілення. Всемилостива Владичице, Діво Богородице, милістю Твоєю спаси і помилуй і ризою Твоєю чесною захисти всіх християн православних... І вблагай, пречиста Владичице, Христа Бога нашого, щоб зміцнив Він нас силою Своєю з неба на невидимих і видимих ворогів наших! О Всемилостива Владичице Богородиця! Піднеси нас з безодні гріховної і звільни від голоду, мору, землетрусу і повені, вогню і меча, від ворожого нападу та міжусобиці, від нахабної смерті, від згубного повітря, від морської смерті і від всякого зла. Подай, пречиста Владичиці, мир і здоров'я рабам Твоїм (імена) і всім православним християнам, і просвіти їм на спасіння розум і серцеві очі, і сподоби нас, грішних рабів Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого. Бо влада його благословенна і прославлена з безпочатковим Його Отцем і Пресвятим, Благим і Животворчим Його Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь."

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Нагадаємо, щодня читайте цю молитву до Миколи Чудотворця і біда обійде вас і ваших дітей стороною.

Раніше ми повідомляли, що якщо дуже важко на душі – зверніться до Бога: найкращі слова до Всевишнього, які допоможуть.