В Індії весільні церемонії з великою кількістю гостей продовжували проводити, незважаючи на епідемію Covid-19, повідомляє видання.india.com.

Оскільки весілля – справа дорога і клопітна, іноді навіть смерть одного з молодят не заважає її проведенню. Сім'ї, які залазять у величезні борги заради урочистостей, готові на будь-які компроміси, щоб не втрачати гроші.

Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube
Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube

На одному такому весіллі в Самаспурі в Бхартані в районі Етава наречена виявилася хворою – їй стало погано вже на заключному етапі церемонії. Дівчина на ім'я Сурабхі знепритомніла і раптово померла.

Поки її тіло перебувало в одній кімнаті, в іншій родині її та нареченого вирішували, що ж робити далі – весілля опинилося під загрозою зриву.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Замість оголошення жалоби весілля продовжили – хтось із родичів запропонував видати за нареченого Манжеша молодшу сестру померлої нареченої – Нішу.

Молоді люди не стали відмовлятися від пропозиції, і одруження відбулося.

За словами дядька, для всієї родини це стало важким випробуванням.

"Одна дочка лежала мертвою в одній кімнаті, а весілля іншої дочки святкувалося в іншій кімнаті. Таких змішаних емоцій ми ще не бачили" , - зазначив він.

Нагадаємо, що жінка побачила "щось" на дитячому знімку свого чоловіка – у це ніхто не може повірити.

Раніше ми повідомляли, що молода пара попалася на інтимі, опинившись на великій висоті: вони не врахували, що там є люди.

Також стало відомо, що дівчина відкрила кімнату, запечатану 20 років тому після загибелі прабаби: те, що там зберігалося, викликає "мурашки".