Через дрібну помилку можна втратити пенсію: що потрібно перевірити

Трудовий стаж, який необхідний українцям, щоб вільно вийти на заслужений відпочинок — на пенсію — збільшуватиметься до 2028 року.

Через це будь-яка помилка, яка була допущена в записах у трудовій книжці, може вплинути на суму пенсійних виплат, які отримують пенсіонер — у не дуже приємному розумінні.

Існує інструкція чітко прописаним порядком цього виду документів. І дуже важливо, щоб під час заповнення трудової книжки цих даних було дотримано.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дев'ять тарифів зникнуть: хто залишиться без улюблених пропозицій від "Київстару"

З 6 червня "Київстар" оголосив про закриття дев'яти найпопулярніших тарифних планів.

Йдеться про лінійку тарифів "Київстар ТБ". На сайті мобільного оператора повідомляється про закриття архівних ТВ-пакетів для абонентів цієї лінійки.

Абоненти Київстар, які використовують перелічені вище ТВ-пакети, будуть переведені на Київстар ТВ Преміум HD. Вони отримають доступ до 320+ телеканалів та відео бібліотек з більш ніж 20 000 фільмів та серіалів. Також їм буде підключено знижку 40% на плату за ТВ-пакет на строк до 31.12.2023.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Повний блікаут для Росії: відьма Марія Тиха передбачила розвал агресора

Відома у соціальних мережах та на телебаченні українська відьма-некромант Марія Тиха, яка нещодавно назвала дуже небезпечні дні для українців у червні 2023 року, визначилася ще з одним прогнозом.

Однак цього разу є позитивні сигнали, якщо врахувати всі обставини.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Марини Тихої у мережі YouTube.

Відьма-некромант Марін Тиха заявила, що найближчим часом мешканці російської федерації зможуть на собі відчути частину того, чим мешкали українці останні півтора роки. Наприклад, як це жити з тривалими відключення світла.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Кличко запевняв, що виділить 100 млн на облаштування бомбосховищ, а тепер тягають сторожа: "Він і бабло відмив"

Торік у жовтні Віталій Кличко заявляв, що для ремонту бомбосховищ буде виділено 100 млн. грн.

Чи виділялися гроші і хто їх "поклав у диван" поки невідомо, але після трагедії біля закритого бомбосховища, винними цапами-відбувайлами "призначені" троє чиновників і охоронець. Їх уже заарештували правоохоронці.

Восени минулого року Кличко зазначав, що кілька місяців тому місто виділило близько 100 млн. грн. для того, щоб укриття привели до належного стану. Тому кожен район столиці отримав кошти та зобов'язання глав районів ефективно їх використати та створити в укриттях умови перебування людей.

Бомбосховище. Фото: Telegram
Бомбосховище. Фото: Telegram

Неадекватом, що накинувся на Раміну, виявився Ігор Козик: фігурант низки кримінальних справ із гарним "дахом"

Журналістка та блогерка Раміна Есхакзай розкрила особу неадеквату, який накинувся на неї з пістолетом. Її кривдником виявився якийсь Ігор Козик – фігурант низки кримінальних справ, за які не покараний. Про це постраждала розповіла у програмі "Сніданок з 1+1".

Раміна Есхакзай розповіла, що чоловік, який напав на неї, неодноразово привертав увагу правоохоронців, але всі справи, в яких він фігурував, не були доведені до кінця. Також блогерка зазначила, що він злісний неплатник аліментів та має заборгованість у розмірі 300 тисяч гривень.

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: Yo
Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: Yo