У систему проекту "ЄЧерга" внесли деякі зміни щодо реєстрації автомобілів. На такий крок наважилися через те, що українці намагалися хитрувати, аби скоріше перетнути кордон.

З 5 червня система автоматично скасовує реєстрацію з недостовірними даними, які вносять українці. Фахівці попрацювали над тим, щоб удосконалити корисний проект, а також підвищити рівень захисту. Про це повідомила Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) у Facebook.

Кордон України, фото з reform
Кордон України, фото з reform

"Моніторинг записів користувачів показав: однією з поширених проблем є внесення в Систему недостовірних даних з метою стати в єЧергу раніше, ніж це передбачено правилами, а саме — записати машину в єЧергу без вантажу, але згодом її завантажити", – йдеться у повідомленні.

Новий механізм працюватиме так: якщо запис в "єЧергу" зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис. Ці правила діятимуть постійно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українцям рекомендують скасувати запис у черзі, якщо під час реєстрації були допущені помилки. Це дозволить заощадити час тим, хто планує перетнути кордон.

"єЧерга буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій. Вантажівки, до яких після реєстрації в єЧерзі будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені з єЧерги", - попередили українців.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

Нагадаємо, ваших дітей зупинятимуть на вулиці і відправлятимуть до ТЦК: юрист назвав наслідки нового закону