Власники карток "Ощадбанку" скаржаться на затримку пенсійних виплат. Відповідну скаргу опублікували на порталі "Мінфін".

Українка поскаржилася на Ощадбанк через невчасне нарахування пенсійних виплат. За її словами, вона отримує пенсію через втрату годувальника і якщо раніше виплати приходили вчасно, то зараз затримуються на день чи майже на два.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Поясніть, на яких підставах Ощадбанк затримує пенсію? Отримую пенсію за втратою годувальника вже рік, прописано щомісяця 5 числа! Все було вчасно! Але останні три місяці зарахування не раніше 6 і то в ніч на 7! На підставі чого затримано кошти?", - йдеться у скарзі клієнтки.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що фахівці "Ощадбанку" не зарахували скаргу клієнтки та не відповіли, чому виплати надходять на рахунок із затримкою. Можливо, питання було вирішено.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Варто зазначити, що попри повномасштабну війну, графік виплати пенсій та субсидій в Україні не змінився. Пенсійному фонду вдалося сформувати запас стійкості, тож перерахування коштів пенсіонерам проводять своєчасно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк дурить людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.

Також наш портал інформував, що українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".