Колишній військовий, який втратив обидві ноги, захищаючи Україну від ворога Олег Симороз, розмістив у Twitter допис блогерки.

Він зазначає, що це пише подруга директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА, яка до пізньої ночі в комендантську годину гуляла свій день народження в ресторані.

Колишній чиновник КМДА та подруга, скриншот
Колишній чиновник КМДА та подруга, скриншот

А ти бухни ще раз в ресторані Biarritz в комендантську годину щоб краще не забувати, що в нас війна. Шмара… — написав Олег.

У дописі, який розмістив Симороз, блогерка пише, що нібито дехто (українці, які обурились діям посадовця та його подруги) забули, що в країні війна, і розпалюють чвари всередині країни. Щоравда допис написала російською, тому у багатьох українців виникло питання, чому ц особа досі не спромоглася вивчити мову країни у якій живе.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скриншот сторіс
Скриншот сторіс

"Шо шмара то шмара, навіть мову країни в якій живе не спромоглася вивчити", "А він директор департаменту Воронежу чи Ростову? Чому його подруга пише кацапським?", - прокоментували підписники Олега.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Передумовою допису стало звільнення директора департаменту КМДА Олександр Никоряка. Його звільнили через порушення комендантської години. Виявилось, що він був на дні народження ексдіджейки, теле- та радіоведучої, власниці бренду одягу Ateliermoe Ірини Тратілової (Іра Champion).

Журналіст "УП" Михайло Ткач стверджує, жінка є дружиною чиновника і в київському ресторані Biarritz святкували її день народження.

Нагадаємо, ми писали, що бійці ЗСУ можуть залишитись без обідів: постачальник "яєць по 17" для Міноборони блокує чесні закупівлі на Prozorro.

Як повідомляв "Знай.ua" змова воєнного часу – чи віддасть МОЗ мільярд за обладнання від компанії, що підтримує Росію?

Також "Знай.ua" інформував, НАБУ викрило махінації чиновників "Укрспирту": діяли за старою "схемою" та поцупили 55 млн.