Поки українці гинуть від наслідків теракту Росії, Червоний Хрест допомагає росіянам: "Організація-нікчемність"

Поки на Херсонщині, особливо на окупованій території, українці намагаються вижити після повені, Червоний Хрест надає підтримку росіянам. Про це у соцмережі Twitter написав український волонтер.

Після знищення російськими окупантами Каховської ГЕС тисячі будинків українців пішли під воду, особливо складна ситуація на лівому березі Дніпра, який контролює росіян. Допомогти мешканцям на цій території могли б організації типу Червоного Хреста, але вони не діють.

Херсощина після вибуху ГЕС. Фото: скрін youtube
Херсощина після вибуху ГЕС. Фото: скрін youtube

Порядок денний прийшов на телефон у вигляді SMS-повідомлення: українці зіткнулися з ноу-хау ТЦК

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Україна продовжує перебувати у стані повномасштабної війни, військового стану та пов'язаної з цим мобілізації, що було оголошено 24 лютого 2022 року.

Багато чоловіків вже давно отримали повістки, а комусь це ще доведеться пройти. Однак нерідкими випадки, коли повідомлення про необхідність відвідати ТЦК і СП надходить у формі SMS-повідомлень.

Адвокат Роман Симутін поділився порадами про те, як чинити у таких випадках у своєму Telegram-каналі.

Військкомат. Фото: скрін youtube
Військкомат. Фото: скрін youtube

"Укрпошта" пішла на важливий крок перед контрнаступом ЗСУ та звільненням територій: НП поки "курить осторонь"

Українська поштова компанія "Укрпошта" оголосила про намір закупити контейнерні відділення з метою оперативного поновлення роботи у звільнених ЗСУ населених пунктах під час контрнаступу.

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський підтвердив цю інформацію і заявив, що російські окупанти вже продемонстрували свою жорстокість, а злочини, що їх скоюють на Херсонщині, лише підтверджують, що РФ — терористична держава.

За його словами, він особисто був у відрядженнях на Луганщині, Донбасі та інших зонах бойових дій, і одним із перших спостерігав за наслідками "російського світу" - зруйновано інфраструктуру та безладдя.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Росія краща і сильніша": у Чехії дрібненькій українці плюнули в обличчя за відмову назвати себе російською

З Чеської Республіки, де зараз перебувають тисячі українських "заробітчан", а також біженців, прийшли дуже сумні новини. Українські діти щодня страждають через підлое вторгнення російських окупантів у себе вдома, на додачу до цього маленькі громадяни можуть отримати порцію неприємностей ще й за кордоном.

Цього разу стало відомо, що в країні, яку так люблять українці, серед найменших з'явилися посібники російського світу. У прямому сенсі чеські діти плюнули в обличчя маленькій українці через те, що вона сказала, що вона не російська, а українка.

Про це стало відомо завдяки відео, яке мати дівчинки опублікувала у соціальних мережах.

Ефір Поліни з Чехії, скріншот: YouTube
Ефір Поліни з Чехії, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський розповів правду про наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами: "Це вирок"

Коли в Туреччині були землетруси, весь світ допомагав країні, в тому числі й Україні. Ми надсилали гуманітарну допомогу, своїх рятувальників. Це при тому, що у нас аміх іде війна.

Після того. як росіяни цинічно підірвали Каховську ГЕС і вбили людей, тварин, знищили будинки, весь світ просто висловлює стурбованість і засуджує дії росіян. Дехто навіть боятиметься назвати путінську росію винною у цьому теракті.

Не менш "здивували" і міжнародні організації. У день підриву ГЕС ООН оголосили "День російської мови".

Не зміг пройти повз таку кричущу байдужість і Президент України Володимир Зеленський, який 8 червня 2023 року перебував з робочим візитом у Херсоні.

Володимир Зеленський у Херсоні, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський у Херсоні, фото: Офіс президента України