"Деріть їх!": експерт розповів, як боротися з нахабними обмінками, які не хочуть міняти долари

Останнім часом українці в обмінниках та банках масово стикаються із несподіваними складнощами.

Тепер вони часто відмовляються приймати купюри з незначною потертістю, написами та печатками, які раніше обмінювалися без проблем.

Однак такі банкноти пропонують здавати з дисконтом у 10-15%, що раніше практикувалося лише з дуже пошкодженими грошима.

Український політолог, шеф-редактор інтернет-видання "Хвиля" та Співзасновник Інституту майбутнього Юрій Романенко так само недавно зіткнувся із ситуацією, коли не зміг вільно обміняти 100 доларів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обмінник. Фото: скрін youtube
Обмінник. Фото: скрін youtube

Британія надасть мільйони євро українським біженцям

З початку війни до Великобританії поїхало понад 100 тисяч українців. Держава забезпечила переселенців житлом та матеріальною підтримкою.

Британія надасть понад 160 млн. євро для допомоги біженцям з України.

Зокрема, гроші підуть на житло та працевлаштування.

Фінансування буде розподілено у Сполученому Королівстві за кількістю українців у кожній країні: близько 119 мільйонів євро для Англії, близько 32 мільйонів євро для Шотландії, близько 8,5 мільйонів євро для Уельсу та близько 2 мільйонів євро для Північної Ірландії.

Українські біженці. Фото: скрін youtube
Українські біженці. Фото: скрін youtube

Укрзалізниця запустила перші жіночі купе: більше жодних чоловіків

Укрзалізниця запустила перше "пробне" жіноче купе. Потяг №42 Трускавець-Дніпро має 30 червня один жіночий вагон.

На цьому рейсі поки що лише один жіночий вагон №8.

Про це повідомив журналіст і колишній робітник УЗ Олександр Рудоманов.

Нагадаємо, що наприкінці травня після громадського розголосу про необхідність створення окремих жіночих купе голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко повідомив, що вони такі купе будуть запроваджені у тестовому режимі.

Нагадаємо, що петиція на сайті Кабінету міністрів із закликом виділити вагони для жінок та чоловіків у поїздах "Укрзалізниці" набрала необхідні для розгляду 25 тис. голосів.

Пасажири. Фото Укрзалізниці
Пасажири. Фото Укрзалізниці

У Росії жорстоко зарізали депутата Держдуми, який топив за війну проти України

На РФ не закінчуються "сумні" новини, якщо в акул переїдання за справу беруться "садівники".

Повідомляється, що Олександр Колодич перебував у партії "єдина росія" та відповідав за фінанси та бюджет. Його закололи ножем у власному будинку та закопали у підвалі. Тіло знайшли сьогодні, до дня росії. Про це повідомляють місцеві ТГ-канали.

Олександр Колодич перебував у партії "єдина росія" та відповідав за фінанси та бюджет. Його закололи ножем у власному будинку та закопали у підвалі. Тіло знайшли сьогодні, до дня росії. Про це повідомляють місцеві ТГ-канали.

Відомо, що спочатку в соцмережах з'явилася інформація, що у приватному будинку у Новій Москві виявили труп югорського депутата Олександра Колодича з ознаками насильницької смерті.

Вбивство депутата на рф. Фото: Telegram
Вбивство депутата на рф. Фото: Telegram

Оля Полякова вийшла на сцену у треніках і без макіяжу: "Ось нехай тепер хтось візьме і..."

Співачка Оля Полякова показала, як готується до виступів у Грузії. Відео вона поділилася у сторіс Instagram.

Варто зазначити, що з початком військових подій в Україні зірка не приділяє великої уваги тому, що вона одягнена на репетиціях. Цього разу вона обрала спортивні штани з білими смужками збоку, джинсову сорочку та чорну футболку з написом.

Незважаючи на те, ще Олі вдалося деякий час приховувати свій вік, у свої 44 роки вона у дуже гарній формі. Як зізналася співачка, під час святкування свого 30-річчя вона вирішила ЗМІ сказати, що їй 25 років, тим самим списавши собі 5 років. Вона тоді вважала, що співати розважальні пісні у 30 років несолідно.

Оля Полякова, кадр із виступу
Оля Полякова, кадр із виступу