Мобільний оператор Lifecell роздає абонентам 10 ГБ інтернету лише за 1 копійку. Хто і як може отримати подарунок, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Lifecell приготував приємний сюрприз для всіх абонентів, які є донорами крові. Вони можуть отримати 10 ГБ інтернету на 14 днів, заплативши лише 1 копійку. Втім, право на бонус ще доведеться довести.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

Так, для отримання безкоштовних гігабайтів необхідно здати кров у будь-якому центрі крові та отримати відповідну довідку. Після цього потрібно зареєструватися або авторизуватися на сайті https://app.donor.ua/lifecell та в особистому кабінеті завантажити довідку про донацію.

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло
Показати ще

Коли довідка буде успішно підтверджена, можна переходити в розділ "Бонусна програма" і отримати свої 10 ГБ.

"Зверніть увагу, що акція діє до 31 грудня 2023 року (включно) по всій території України, окрім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій, а замовити акційний пакет послуг можна не пізніше, чим 14 днів від дати, яку вказано у вашій довідці про донацію крові", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, "Мобільне рабство": абоненти Vodafone не витримують систематичного подорожчання послуг.

Також наш портал інформував, "Київстар" готовий знімати по 10 грн при поповненні рахунків українців - як вони це пояснюють.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Подобається 125 грн?": оператор "Київстар" не залишив українцям з кнопковими телефонами вибору.