Український астролог Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачив великий "бум" на Кримському мості, вирішив подивитись у найближче майбутнє та дізнатися, коли так звана "ера путінізму" закінчиться.

І тут багато українців мають привід для радості, Влад Росс зробив дуже оптимістичний прогноз. Не варто забувати, що астролог уже розповідав, як позначаться в Україні події у Білгороді.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру астролога Влада Росса у мережі YouTube.

Влад Росс, кадр з відео
Влад Росс, кадр з відео

Астролог Влад Росс порівняв путіна з Кощеєм, смерть якого була захована в скриньці, і розповів, що ж для російського диктатора є таким же скринькою. Більше того, ці події можуть не тільки завершити період путінізму, а й прискорити смерть президента росії.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Смерть Кощея, тобто путіна, в його скриньці, а скринька - це Крим. Голка - це Кримський міст. Серце Кощея - це Севастополь. Взяти Севастополь нашими військами закриє правління володимира путіна", - поділився Влад Росс.

Кримський міст, скріншот: YouTube
Кримський міст, скріншот: YouTube

Також астролог додав, що, найімовірніше, станеться це наприкінці літа. Крим буде звільнено та повернеться під контроль України.

Нагадаємо, "Принесе багато бід...": таролог Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань.

Раніше повідомлялося, астролог Яна Тимощук розповіла, чи атакуватимуть у червні столицю і що буде з Каховською ГЕС.

Також, астролог підказав, що в жодному разі не можна дарувати пенсіонерам: ці предмети принесуть лише нещастя.