У Дніпрі Служба безпеки України масово затримала керівний склад працівників Національної поліції одного з районів міста.

18 червня відбулись затримки керівників Нацполіції, які імовірно причетні до торгівлі та "кришуванні" наркоторговців. Про це повідомили у телеграм-каналах. Зазначається, що вже затримали близько 20 осіб.

СБУ затримало копів. Фото: Telegram
СБУ затримало копів. Фото: Telegram

Підозрювані звинувачуються у торгівлі наркотиками та "кришуванні" наркоторговців. Основні затримання відбулися у Соборному відділенні міста.

"Основні затримання відбуваються у Соборному відділі поліції Дніпра. Наразі затримано 17 співробітників нацполіції", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

СБУ затримало копів. Фото: Telegram
СБУ затримало копів. Фото: Telegram

Офіційних коментарів щодо затримань не було, тому неможливо підтвердити або ж скасувати публікації та заяви. Втім фото досить яскраво демонструють самі затримання. Сумніви можуть закрастися хіба що у причинах таких масових затримок.

СБУ затримало копів. Фото: Telegram
СБУ затримало копів. Фото: Telegram

Відомо, що нещодавно СБУ оголосила про підозру двом жителям Одеси, які причетні до створення фейкових матеріалів на замовлення російських телеканалів. Вони мали дестабілізувати ситуацію навколо мобілізації та Києво-Печерської лаври.

Нагадаємо, ми писали, що українцям розповіли, як діяти якщо видають повістку на блокпосту: кому можна оскаржити.

Як повідомляв "Знай.ua" прикинутися дурником не вийде: неуважним українським водіям приготували штраф у три сотні.

Також "Знай.ua" інформував, кого точно не мобілізують на службу: повний список тих, кому не світить бути в ЗСУ.