Звіт про порушення становив понад 200 сторінок.

Представник комісії НКРЕКП Ольга Бабій зазначила, що найбільша кількість скарг від населення на роботу ДТЕК стосується надання послуг зі стандартного та нестандартного підключення за 2022 рік. Про це повідомляють на сайті Odessa Online.

ремонт електромереж
ремонт електромереж

Зазначають, що ДТЕК не зміг забезпечити відновлення електроенергії після аварійного відключення до регламентованого законом 22-годинного терміну майже 700 споживачам. Ці випадки поза тими, які виникли через ворожі обстріли об'єктів інфраструктури.

Згідно із законом, ДТЕК зобов’язаний виплатити людям компенсацію. Проте він заявив про намір зробити це тільки після закінчення або скасування воєнного стану в Україні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

"Приватна компанія АТ "ДТЕК Одеські електромережі" вирішила компенсувати свої недоотримані доходи коштом кінцевих споживачів, у 2021-2022 енергетики нібито недозаробили 1 млн 67 тисяч гривень і тепер збираються на цю суму збільшити тариф на послугу з розподілу електроенергії на 2024-2025", — зазначає регулятор.

ДТЕК Київські електромережі розпочав застосовувати нове IT-рішення
ДТЕК Київські електромережі розпочав застосовувати нове IT-рішення

Також проблеми виникали при телефонуванні до колл-центру підприємства. Кожен шостий абонент не зміг додзвонитися та розв'язати своє питання.

Нагадаємо, ми писали, що Україна може уникнути відключень електроенергії: голова "Укренерго" назвав умову.

Як повідомляв "Знай.ua", підвищення тарифу вже на підході: способи, які допоможуть знизити суми у платіжках за воду.

Також "Знай.ua" інформував, коли ДТЕК закликає економити: лайфгаки які допоможуть охолодити ваше житло.