На 52 мільйони гривень у непрацюючому аеропорті вирішили провести прибирання.

Таку суму хочуть заплатити на комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу ДП МА "Бориспіль" та інших об’єктів аеропорту. Про це стало відомо з оголошення на сайті проведення тендерів Prozorro.

Аеропорт "Бориспіль". Фото: Youtube
Аеропорт "Бориспіль". Фото: Youtube

Підрядник цілий рік прибиратиме 831 умивальник, 800 унітазів, 233 пісуари та 167 душових, а також митиме фасад, паркінги та збиватиме лід з дахів. Послуги мають надаватися в період з 1 серпня 2023 по 30 липня 2024 року.

Переможець торгів повинен буде:

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Аеропорт "Бориспіль". Фото: Youtube
Аеропорт "Бориспіль". Фото: Youtube

  • прибирання площ загального використання, виробничих і сантехнічних приміщень аеровокзального комплексу та інших об’єктів аеропорту;
  • прибирання площ загального використання Прем’єрVIP зали, Бізнес залів пасажирських терміналів "D" та "F";
  • прибирання площ загального використання, виробничих та сантехнічних приміщень паркінгу;
  • миття фасадів будівель аеровокзального комплексу;
  • очищення покрівель та козирків будівель аеропорту від льоду та бурульок.

Нагадаємо, ми писали, що комунальники планують закупити пісок на пляжі Києва: виділять 6,5 млн, але купатися буде заборонено.

Як повідомляв "Знай.ua" ремонт за 3 млн грн та підрядники з "кримінальним душком": скандал із укриттями у Києві не вщухає.

Також "Знай.ua" інформував, що 900 тис. грн на барабани для укриттів: обурливий розпил бабла виявили у столиці.