Ранок задає тон всьому майбутньому дню, тому так важливо провести його продуктивно.

Статистика демонструє, що більшість успішних людей розпочинають свій день якомога раніше, навіть коли рід діяльності дозволяє їм залишатися в ліжку до обіду. Пропонуємо вам 5 простих речей, які виконують щодня успішні люди.

Хороші зввички. Фото: Youtube
Хороші зввички. Фото: Youtube

Почати свій день слід з фізичного навантаження

Це може бути легка зарядка, розтяжка, пробіжка або будь-яка інша активність, яка припаде до душі. Вона допоможе розбудити організм і наповнити його енергією весь майбутній день.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Прийміть контрастний душ

Чудовий крок на шляху до продуктивного та приємного ранку. Нехай це буде не просто гігієнічна процедура, а час, який можна витратити на турботу про себе.

Хороші зввички. Фото: Youtube
Хороші зввички. Фото: Youtube

Наступним обов’язковим пунктом є медитація

Подбав про здоров'я тіла, слід звернути увагу на здоров'я духу. Приділіть кілька хвилин своїм думкам. Найкращими варіантами для цього є сама по собі невербальна медитація або запис в особистому щоденнику. Напишіть кілька афірмацій на наступний день, випишіть п'ять речей, за які вдячні всесвіту, собі чи близьким.

Ситний збалансований сніданок, багатий на всі необхідні мікроелементи

Але не варто думати про прісну кашу або варене яйце з тертою морквою, як про корисний сніданок. Додайте в кашу мед, ягоди та улюблені горіхи або приготуйте соковитий сендвіч з яйцем, авокадо та улюбленими овочами. Чи не відмовляйте собі в улюблених продуктах, а просто грамотно збалансуйте їх.

Хороші зввички. Фото: Youtube
Хороші зввички. Фото: Youtube

Саморозвиток

Прочитайте книгу, яка зможе допомогти у розвитку професійних навичок. Згрупуйте та розплануйте на наступний тиждень завдання, які потрібно виконати.

Нагадаємо, ми писали, що новий сервіс Google для модниць: одяг можна приміряти онлайн.

Як повідомляв "Знай.ua" слідкуйте за язиком, а то накличете біду: які слова не можна вимовляти перед сном.

Також "Знай.ua" інформував, ви нещасні, тому що у вас птахи та квіти в будинку: найнебезпечніші покупки, які ми несемо до себе.