Сім'я зробило шокуюче відкриття, коли з'ясувалося, що протягом п'яти років вони виховували чужу дитину.

31-річний чоловік звинуватив свою 29-річну дружину у зраді, оскільки дитина не схожа на неї. Історія стала відома завдяки повідомленню на платформі Reddit.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube

Підозри чоловіка спонукали його зробити тест на встановлення батьківства, і результати "вразили" його.

"Мій чоловік, йому 31 рік, зробив тест на батьківство нашої дочки, надійшла негативна відповідь, але я ніколи не обманювала", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю
Показати ще

Згідно з її публікацією, чоловік заявив, що їхнє подружнє життя ґрунтувалося на брехні і вирішив розлучитися. У той же час жінка вирішила провести розслідування, почавши шукати людей, чия ДНК збігалася б з ДНК їхньої доньки. За її словами, пошуки були успішними і стало відомо, що біологічну дитину підмінили при народженні...

Розслідування тривало кілька місяців, але зараз юридичний процес повернення дитини вже розпочато, стверджує жінка.

Пологовий будинок. Фото: скріншот, youtube
Пологовий будинок. Фото: скріншот, youtube

За її словами, коли стало відомо, що дитина опинилася в іншій сім'ї, органи опіки та піклування взяли її під свою опіку.

"Мені шкода іншу сім'ю, але, з іншого боку, я рада, що дитину знайшли живою та неушкодженою. Ми почали процес повернення", - пояснює жінка.

Після виявлення правди відносини між чоловіком та дружиною стали міцнішими, і тепер він не планує подавати на розлучення.

Нагадаємо, школярка підчепила воші та загинула, маму з бабусею заарештували одразу: залишилося ще двоє заражених підлітків

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина з найбільшими губами шукає коханого, але з дуже важливою вимогою

Знай.ua писав, полярники зі станції "Академіка Вернадського" б'ють на сполох через погоду: крім війни ще й це