Торік Нафтогаз також робив підозрілі закупи кепок та футболок, а також проводити гуляння, так от то були лише квіточки, сюрреалістичний бал триває.

Журналістам стало відомо про новий тендер на закупівлю 1 507 кг кави вартістю 949,4 тисячі гривень. Замовник бажає, щоб це була стовідсоткова арабіка зі смаком сухофруктів, шоколаду й горіхів.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Згідно з даними сайту Prozorro, 21 червня компанія оголосила про придбання 1507 кг кави очікуваною вартістю 949,4 тис. грн.

Всю продукцію будуть фасувати у кілограмові пачки. Тому за кілограм такої кави планують віддати 630 гривень.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У лютому компанія вже придбала 1125 кг кави за 488 тисяч гривень. Мова йде про преміум арабіку, кілограм якої тоді коштував 433,8 гривні.

"Перед Новим роком НАК також придбав преміум-арабіку на 191,9 тис. грн. Кілограм тоді вийшов за 469 грн. На тендер подалося п’ять учасників. У листопаді 2022-го "Нафтогазу" підвезли ще 327 кг кави по 610 грн за кілограм", — додали у повідомленні.

Скриншот Prozorro
Скриншот Prozorro

Нагадаємо, перевірка тендерних закупівель відкрила очі на те, що купують держслужбовці під час війни, замість необхідного обладнання. Йдеться про барабани для укриття, та інші вкрай "необхідні" речі, за шалені кошти. Що свідчить про високий рівень корупції.

Нагадаємо, ми писали, що 1,5 мільйони на тренажери для села де мешкає 50-70 пенсіонерів: барабани для укриттів були ще "квіточками".

Як повідомляв "Знай.ua" "Бориспіль" хоче виділити мільйони на прибирання непрацюючого аеропорту: митимуть унітази та раковини.

Також "Знай.ua" інформував, комунальники планують закупити пісок на пляжі Києва: виділять 6,5 млн але купатися буде заборонено.