Нова пошта підняла тарифи так, що українці всерйоз замислюються про перебудову до тієї ж Укрпошти.

Звісно, ​​якби високі тарифи було підкріплено й високим рівнем сервісу. то клієнти ще це прийняли б. Але коли посилки не доїжджають цілими. або їх упаковують в набагато більшого розміру упаковки для "викачування" коштів, то заплющувати очі на високі ціни не виходить.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Нещодавно з одним із клієнтів Нової почтф сталася неприємна ситуація, в якій головну роль виконувала посилка з Китаю. Солодощі виникли ще на початку травня. Про це стало відомо з Фейсбуку поштової компанії.

"Чому з Китаю перестали доставляти посилки? Ось у мене по 50-60 посилок щомісяця і 90% доставлялися тільки НП. Не може бути, що просто збігом з початку Травня і до цього дня через НП відправлено рівно 0 посилок. 68 замовлень у транзиті зараз і все через Укрпошту, у тому числі й консолідовані відправлення", - поділився українець.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

AliExpress. Фото Unsplash
AliExpress. Фото Unsplash

У Новій пошті спробували пояснити клієнту, що для доставки з Aliexpress необхідно вибрати тип доставки Aliexpress Standard Shipping, у наступному вікні вибрати "Пункт видачі" та перейти до карти (Дивитись на карті), де можна вибрати відділення для доставки. Однак клієнт додав, що замовляє посилки з Китаю не вперше і знає, як вибирати спосіб доставки.

"Це не працює більше, і тому я попросив прокоментувати ситуацію з верхніх рівнів компанії, хто безпосередньо має інформацію", - зазначив він.

У Новій пошті пообіцяли зробити запит до міжнародного відділу та повідомити клієнта про результати.

Відгук про Нову пошту
Відгук про Нову пошту

Нагадаємо, що можна закупитись на AliExpress за копійки: коли в Китаї знижки.

Раніше ми повідомляли, що шахраї обдурюють українців за допомогою "Укрпошти" - як не втратити все через посилку.