Українці активно користуються міжнародною доставкою від "Нової пошти", яка у свою чергу радує клієнтів приємними знижками на відправку посилок.

Поштовий оператор оголосив про старт цікавої акції, яка передбачає отримання знижки у розмірі 50% на відправку посилок до Румунії та Німеччини. Про це повідомила преслужба "Нової пошти".

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Оскільки компанія 26 червня запустила роботу першого відділення в Румунії, у місті Бухарест, вона зробила таку вигідну пропозицію, щоб залучити клієнтів. Відділення у Німеччині запрацює з 30 червня, за планом.

Як отримати знижку:

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще
  • Перейти за посиланнями: для відправки до Румунії, для відправки до Німеччини.
  • Залишити свій номер
  • Отримати знижку 50%

Варто зазначити, що промод для Румунії діятиме з 26.06 до 16.07, а для Німеччини – з 30.06 до 16.07. Термін доставки складає від 5 днів. На вказаних сайтах також можна розрахувати ціни та ознайомитись з тарифами, проте вони не враховують можливі митні платежі.

"Нова пошта", відділення, фото: Знай.ua
"Нова пошта", відділення, фото: Знай.ua

"Ми вже дуже чекаємо відкриття в Румунії та Німеччині. Ти теж? Щоб зробити це очікування ще приємнішим, маємо для тебе класну пропозицію. Не забудь розповісти своїм друзям про це повідомлення, щоб вони також скористалися знижкою!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, для абонентів Vodafone та Lifecell зробили важливе оголошення: тепер доступне в "Дія"

Раніше ми писали про те, що Ощадбанк влаштував українцям атракціон небаченої щедрості: хто отримає цінний подарунок

Як повідомляв Знай.ua, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку