У середині червня нашу планету Земля буквально "атакувала" пікова магнітна буря, вона була дуже сильною. Однак під кінець першого місяця літа очікується буря, яку експерти називають – "подією середньої інтенсивності".

Згідно з прогнозами фахівців, у середу, 28 червня та четвер, 29 червня, очікується магнітна буря середньої інтенсивності. А у п'ятницю, 30 червня, вона буде слабкою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Магнітні бурі. Фото: Youtube
Магнітні бурі. Фото: Youtube

Зазвичай слабкі коливання не дуже впливають людей. Втім, на них можуть реагувати метеозалежні люди, які мають хронічні захворювання, насамперед серцево-судинні.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

У такі дні можливі головні та суглобові болі, підвищення тиску, загострення хвороб, запаморочення, втрата сил, депресія.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

Традиційні поради - відмова від надмірних фізичних навантажень, вживання легкої їжі та виключення з раціону енергетичних та алкогольних напоїв. Краще віддати перевагу воді, сокам та трав'яним чаям. Рекомендуються прохолодні душі та прогулянки на повітрі.

У липні також прогнозуються магнітні бурі різної інтенсивності. Перша, середньої інтенсивності, очікується 9 липня, а вже за кілька днів — з 12 до 13 липня — буде ще одна, потужніша.

У другій половині липня буде кілька геомагнітних штормів: 16-19 липня, 26 липня та 30-31 липня.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку підвищать свої доходи в липні: кому падатиме манна небесна прямо в кишені.

Раніше повідомлялося, найдобріші люди за знаком Зодіаку: "білі та пухнасті" - це про них.

Також, "Будемо святкувати...": відомий таролог визначив кардинальний зсув в Україні, потрібно 8 місяців.