Жінка, яка вийшла заміж за свого двоюрідного брата, заявила, що ніколи не розійдеться з ним, незважаючи на те, що люди називають їхній роман "тривожним".

37-річна Селіна Кіньонес та її чоловік Джозеф, 44 роки, з Колорадо, США, одружилися майже 17 років тому, і з того часу у них з'явилося троє здорових дітей. Про це повідомляє Daily Star.

Через 10 років після одруження пара зазнала шоку всього свого життя, коли виявилося, що вони родичі. Мама трьох дітей стверджує, що вона та її чоловік не мали поняття, що вони двоюрідні брат та сестра, коли почали стосунки.

Про це стало відомо після того, як вона почала досліджувати своє походження. Вона виявила правду після ДНК-тесту. Перше, що спало їй на думку - бажання розлучитися.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Згадуючи момент, коли їй дали новини, що "струшують", вона розповіла Truly: "Ми вирішили зробити ДНК-тест, і тоді ми дізналися. Мені було трохи погано від цього. У моїй голові я думала, що ми повинні розлучитися".

Всього через кілька місяців після знайомства, на вечірці на честь Хеллоуїна, пара вирішила зіграти весілля, і незважаючи на те, що Селіна спочатку розглядала можливість розлучення, коли вони дізналися про свій родинний зв'язок, пара збирається святкувати свою 17-ту річницю весілля наступного місяця.

Селіна розповіла, що вона швидко зрозуміла, що залишатися разом краще для їхньої родини.

Нагадаємо, жінка схудла на 130 кілограм, після тяжкої "травми" в магазині: що з нею сталося

Як повідомляв "Знай.uа", жінка згадала, як сім'я чоловіка зіпсувала їй весілля своєю "поведінкою": "Я не можу..."

Знай.ua писав, чоловік розкрив "тимчасову капсулу" з 50-річною газетою, яка змусить плакати кожного: "Сподіваємося, що..."