У німецькому місті Дюссельдорф під час танцювального фестивалю росіянка побила та облила водою українку. Вона називала українців "нацистами" та звинувачувала їх у загибелі російських окупантів.

Про це повідомила у Facebook Юлія Федорова.

Відвідувачка фестивалю розповідає, що її подруга вперше після початку війни виїхала за кордон, щоб взяти участь у танцювальному фестивалі.

Біженці, фото zakordon.24tv
Біженці, фото zakordon.24tv

Проте на заході були також присутні громадяни країни-агресорки.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Прямо під час танцювальної події неадекватна громадянка країни-терористки накинулась на українську учасницю - побила її та облила водою.

Їй не сподобалось те, що українці захищають свою рідну країну від окупантів, та те що багато тих хто ступає на нашу землю в ній і залишається.

Біженець. Фото: скрін youtube
Біженець. Фото: скрін youtube

"Моя подруга була шокована і втратила дар мови, в той час як росіянка істерично кричала на неї. Згодом я дізналася, що росіяни також облили мою подругу водою і вдарили по голові", - розповідає Юлія Федорова.

Авторка допису засудила несправедливу позицію організаторів заходу, адже вони навіть не врахували той факт, що постраждала невинна людина.

Німеччина, скрін з відео
Німеччина, скрін з відео

"Реакція організаторів була грубою - вони навіть не спробували розібратися, що сталося, і попросили обидві сторони розійтися. Що було абсолютно несправедливо по відношенню до людини, яку безпідставно образили", - написала вона.

Трохи згодом вони прокоментували ситуацію, яка трапилась та заявили про те, що мовляв засуджують війну Росії проти України, проте не "можуть дискримінувати людей через національність".

Нагадаємо, дівчина забрала життя людини, щоб зрозуміти, як це: їй завадив таксист

Як повідомляв "Знай.uа", школярка підчепила воші і загинула, маму з бабусею заарештували відразу: залишилося ще двоє заражених підлітків