"Нова пошта" порадувала клієнтів суттєвим зниженням вартості доставки посилок. Куди можна відправляти в рази дешевше, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нова пошта" регулярно радує клієнтів приємними акціями та бонусами. Наприклад, цього разу компанія знизила вартість доставки посилок до США.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

"Цікавий факт: найпопулярніші українські товари серед споживачів у США – національний одяг, декор для дому, хендмейд, сувеніри, прикраси та аксесуари. І щоб допомогти українському бізнесу успішно експортувати свої товари до США, ми змінили систему тарифікації та знизили вартість доставки", - йдеться у повідомленні.

Нова пошта, фото: Знай.ua
Нова пошта, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Так, відправляти посилки до США тепер можна у рази дешевше. Наприклад, транспортування документів вагою до 100 грамів коштуватиме лише 350 гривень, а не 1300 гривень, як було раніше. Водночас за посилку вагою до пів кіло доведеться віддати не 1400 гривень, а 650 гривень. Доставка посилок вагою в 15 кілограмів подешевшала з 6800 до 4600 гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова Пошта" розповіла українцям про те, що варто зробити, якщо поштам не віддає вам сплачену посилку.

Також наш портал інформував, Нова пошта перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і до цього дня".

Крім того, ми писали тільки до 12 липня: "Нова пошта" зробила доставку більш вигідною, але не для всіх.