Чоловік був шокований, розкривши правду про свою родину після 17 років...

Він пояснив, що його близнюки, хлопчик і дівчинка, придбали комплекти для генетичного аналізу сім'ї (ДНК) як розвагу, але він не очікував, що результати "знищать все його життя". Про це повідомляє Mirror.

Зрада - арт, скріншот: YouTube
Зрада - арт, скріншот: YouTube

Коли прийшли результати, вони показали, що він не є біологічним батьком своїх близнюків, а вони були зачаті з іншим чоловіком, з яким його дружина зустрічалася і зближалася за його спиною. Він написав про це історію на Reddit, заявивши, що він знає Келлі вже понад 20 років. У шлюбі вони перебувають 18 років.

"У нас є 17-річні близнюки, і два дні тому я дізнався, що вони не мої", - додав чоловік.

Популярні новини зараз
Військовозобов’язаним у ЦНАПах не зможуть надавати важливу послугу – фахівці пояснили нюанси Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

Він пояснив, що познайомився з Келлі на роботі і вирішив відкрити бізнес разом з нею, оскільки вони обоє є "дуже амбітними" людьми. Через рік після початку їхнього бізнесу вони одружилися. Через кілька місяців після весілля вони серйозно посварилися через напрям, у якому хотіли розвивати бізнес. Тому він пішов із дому.

Декілька тижнів пізніше вона повернулася до нього, і вони знайшли компроміс. З того часу вони були нерозлучні. Завжди були один для одного, могли розраховувати один на одного.

Він каже, що вірив їй з усім серцем, але результати генетичного аналізу піддали сумніву всі.

Він сказав: "Келлі постійно плаче і просить вибачення. Вона розповіла мені, що під час нашої сварки на початку шлюбу вона одного вечора напилася і переспала з незнайомцем, і з того часу вона не зраджувала мені".

Зрада, скріншот: YouTube
Зрада, скріншот: YouTube

Переїхавши до готелю, чоловік розмірковував, покинути дружину або спробувати виправити ситуацію.

Зрештою, він вирішив повернутися до сімейного будинку, щоб обговорити ситуацію особисто – і почути її версію подій. Келлі розповіла йому, що вона навіть не припускала, що діти можуть бути не його.

Пара вирішила спробувати звернутися до сімейної консультації - але він усвідомлює глибоко всередині, що "ніщо не буде таким, як раніше".

Нагадаємо, жінка жила з чоловіком 17 років, після чого дізналася, що він її двоюрідний брат: спочатку були думки про розлучення

Як повідомляв "Знай.ua", прибиральники знищили 20 років досліджень, не прочитавши інструкцію в лабораторії: "5-10 секунд..."

Знай.ua писав, жінка "тягала" 1,5-річну дитину по підвалах, живучи в Україні без документів: "Малюк..."