Жінка потрапила за ґрати, і вже там дізналася, що вагітна. Непросте рішення залишити дитину подарувало їй дочку, яку вона обожнює.

Про це сама Настя розповіла у програмі "Бути мамою".

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Коли Анастасія дізналася, що вагітна, їй стало особливо страшно за своє майбутнє та майбутнє її дитини. На той момент їй загрожував тюремний термін. Багато хто відмовляв її залишати дитину, але Настя твердо вирішила, що аборт робити не стане.

Коли Настя була на четвертому місяці вагітності, її засудили на два роки (проте рік "списали" за амністією) і відправили до жіночої колонії.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Жінка розповіла про те, як співробітники в'язниці та інші засуджені ставилися до її вагітності, про пологи, на яких вона до останнього моменту залишалася в наручниках та про те, що було з її малечею одразу після народження.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Анастасія, яку засудили за заборонені речовини, розповіла, що у колонії ніхто не народжує, а до лікарні вона їхала у наручниках.

Після пологів доньку забрали у Насті на місяць і віддали до "Будинку дитини" під час колонії.

"Була вдячна тим, хто працює у "Домі дитини", доньці там було добре" , - згадує жінка.

Вона додає, що "я не бариг і закладниця, я була громадянкою іншої країни, яка проживає в Білорусі з посвідкою на проживання, і тому мені дали позбавлення волі".

"Є огляд, що в моєму організмі не було цього наркотику. З приводу зловити молоду людину у багатьох непорозуміння щодо цього, тому що ви не знаєте всієї ситуації і нас. У тому емоційному стані мені ця ідея здалася адекватною, а зараз ні. Мій чоловік любив мене і любить, але були причини, через які я зважилася на такий крок, але я не наркоманка" , - зазначає Настя.

Дівчина розповіла, що працювала все своє життя, навчалася, подорожувала, у мене повна родина та добрі друзі.

Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny

"Ми з чоловіком робимо для дитини все (якщо не видно, в яких умовах ми живемо, розплющте очі). Всі, хто каже, що я залишила дитину, щоб дали менший/кращий термін або найкращі умови утримання, помиляються. По-перше, вагітність ніяк не вплинула на термін; по-друге, про які найкращі умови можна говорити, якщо вагітність - це важко, і я працювала так само, як і всі", - вважає вона, відзначаючи, що зробила в житті помилку і відповіла за неї .

"Я створила цю проблему, і я її вирішила, і залишилася гідною людиною, і стала гарною мамою. Ще раз хочу наголосити, на момент скоєння свого злочину я не була вагітна", - зізнається дівчина .

Нагадаємо, що жінка жила із чоловіком 17 років, після чого дізналася, що він її двоюрідний брат: спочатку були думки про розлучення.

Раніше ми повідомляли, що прибиральники знищили 20 років досліджень, не прочитавши інструкцію у лабораторії: "5-10 секунд...".