Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких повня 3 липня матиме позитивний вплив.

Вона особлива тим, що збігається з супермісяцем - моментом, коли Місяць наближається максимально близько до Землі. Місяць буде перебувати в знаку Козерога - він трохи пом'якшить його вплив на людину. Втім, у цей час цілком можливі сварки та конфлікти.

Овен

У липні Овни можуть підкорити нові вершини. У період липневої повні вони несподіване отримають гроші. Це може бути або спадок, або виграш в лотерею. Якщо вийде вкласти гроші в щось прибуткове, то можна розраховувати на безбідне життя протягом року.

Лев

У період повні Леви можуть очікувати на фінансову допомогу, подарунки і вдалі фінансові операції. Можливі грошові дивіденди, на які вони навіть не сподівалися. Також в цей період можна отримати хороший дохід від продажів.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Риби

Повня наповнить Риб потужною енергією. У них буде шанс отримати кругленьку суму грошей. Фінанси можуть надійти, як бонуси від проєктів, вигідних контрактів, від інвесторів і спонсорів, банків або позики. Це буде сприятливий час і для нових починань.

Нагадаємо, ми писали, що "погода" у будинку теж важлива: як зволожити повітря - декілька доступних способів.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт назвав топ продуктів, що викликають кошмарні сни: не їжте їх перед тим, як лягти в ліжко.

Також "Знай.ua" інформував, вийдете заміж за лічені дні: домашні рослини, які приваблять у ваш будинок гідного нареченого.