Під час війни практично вся допомога надається українським переселенцям та тим, хто постраждав через жорстокість окупантів, але батьки новонароджених також можуть розраховувати на підтримку.

Так, благодійний фонд BGV Charity Fund пропонує батькам набори, де є все необхідне для малюків. Усього планується роздати 1000 штук. Заявки вже почали приймати.

Допомога новонародженим, BGV Charity Fund
Допомога новонародженим, BGV Charity Fund

Що входить до набору

Організатори роздають мікс-набори із різних товарів, які батьки вже отримували від цього проекту. Зокрема, можна отримати одяг, предмети гігієни для малюка та мами, пляшечки, соски, підгузки, дитяче харчування.

Хто може отримати набір та як подати заявку

Допомога розрахована на сімей із новонародженими, вік яких на момент подання заявки до 3 місяців.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Батьків просять перейти за посиланням, щоб подати заявку. Крім того, під час реєстрації потрібно підвантажити фото чи скан-копії свідоцтва про народження дитини, а також ID-паспорта чи паспорта-книжки батька.

Заявка має бути підтверджена через посилання, яке надішлють на вказану пошту після реєстрації. Батьків попереджають, що цей лист може бути в папці спаму, тому варто перевірити.

Новонароджений, фото pxhere
Новонароджений, фото pxhere

Нагадаємо, їжа, одяг та предмети гігієни: українцям роздають допомогу, як подати заявку

Раніше ми писали про те, що українців змусять платити за безлад у власному житлі: що може стати приводом

Як повідомляв Знай.ua, молоко, хліб та яйця: Кабмін продовжив держрегулювання цін на продукти, чи варто українцям радіти