НБУ не указ? ПриватБанк продовжує відмовляти в обміні старих доларів

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк відмовляє в обміні "старих доларів", незважаючи на заборону НБУ встановлювати обмеження щодо номіналу та року емісії банкнот іноземної валюти. Віталій Шапран поділився публікацією українки, яка розповіла, що у відділенні ПриватБанку, як і раніше, дуже вибірково приймають доларові купюри. За її словами, касир відмовилася приймати у чоловіка, що стояв перед нею долари 1993 та 1996 року випуску, хоч вони були й у нормальному стані.

Без папірця – ходять пішки: адвокат назвав важливий документ, який дає право конфіскувати авто для потреб ЗСУ

Автівки. Фото: Youtube
Автівки. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В Україні продовжується військовий стан, у цей період на потреби армії можуть вилучати транспортні засоби громадян, підприємств та організацій. Проте передача авто може відбутися лише за умови отримання спеціального документа. Про це розповів юрист компанії Nota Group Антон Маринич. Водночас запити на одержання транспортних засобів можуть надавати ТЦК та СП.

У "Нафтогазі" озвучили важливу заяву: залишилось три дні

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важливим нагадуванням від головного постачальника побутовим споживачам газу, компанії "Нафтогаз". Ця інформація стосується показників лічильника. Про це стало відомо завдяки нагадуванням, які надходять українцям на електронну пошту. Важливо розуміти, що працівники цих компаній періодично приходять до вас знімати дані лічильника, перевіряти стан газового обладнання.

Залити повний бак - значить розоритися: ціни на бензин і дизель змусили водіїв схопитися за серце

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Автомобіль стає справжньою розкішшю, бо ціни на українські АЗС зростають і досить стрімко. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95". Напередодні повернення довоєнних акцизів низка українських АЗС підвищила ціни на пальне на 0,2-3,2 гривні за літр. Дані моніторингу показують, що за тиждень у період з 23 по 30 червня найбільше цінники на пальне зросли на станціях "Укр-Петроль" – на 3,2 гривні. Так, бензин марки А-95 у цій мережі коштує 43,80 гривні за літр, а дизельне паливо – 42,80 гривні за літр.

"Ми розлучені, моє рішення": Олена Зеленська розкрила правду про останні роки життя

Олена Зеленська, фото: Знай.ua
Олена Зеленська, фото: Знай.ua

Під час інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі "Підкаст простими словами", 29 червня перша леді України Олена Зеленська поділилася, що вона вже не читає коментарів у соціальних мережах. На запитання про причину такого рішення через аб'юз Зеленська підтвердила це. І зазначила, що соціальні мережі стали місцем багатьох агресивних людей та випадків кібербулінгу. Це все відбувалося ще під час передвиборчої кампанії, коли Володимир Зеленський ще не знав, чи вдасться йому стати президентом. Жінка розповіла, що раптово її почали описувати у негативному світлі.