Під час інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі "Підкаст простими словами", 29 червня перша леді України Олена Зеленська поділилася, що вона вже не читає коментарів у соціальних мережах.

"Ми розлучені з соціальними мережами. Це було моє рішення", - смішно пожартувала жінка.

Олена Зеленська, фото: Знай.ua
Олена Зеленська, фото: Знай.ua

На запитання про причину такого рішення через аб'юз Зеленська підтвердила це. І зазначила, що соціальні мережі стали місцем багатьох агресивних людей та випадків кібербулінгу.

Це все відбувалося ще під час передвиборчої кампанії, коли Володимир Зеленський ще не знав, чи вдасться йому стати президентом. Жінка розповіла, що раптово її почали описувати у негативному світлі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олена Зеленська у Південній Кореї, фото: Офіс Президента
Олена Зеленська у Південній Кореї, фото: Офіс Президента

Зеленська також розповіла, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона, з міркувань безпеки, змушена була відмовитися від присутності в соцмережах. Вона вимкнула свої телефони та ноутбук, залишивши їх удома. Номер телефону, яким вона користувалася, більше не працює.

Однак зараз вона знову змушена бути присутньою в соцмережах. Вона має нові гаджети, але вона встановила обмеження для себе. Вона лише пише пости та не читає коментарі.

Нагадаємо, так притискав лише Зеленський: Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" показала недитячі ніжності красеня

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Зеленська зізналася, який внесок робить її син у перемогу України: "Він дає поради військові, та батькові"

Знай.ua писав, у мережі спливли унікальні кадри Олени Зеленської, які раніше були знищені: такими їх давно не бачили